Valmennus

Heinolan Frisbeegolfpalvelun pääpaino on valmennuksissa. Suomessa on lajin suosiosta johtuen suuri määrä aloittelevia pelaajia ja määrään nähden suhteellisen vähän valmennuspalveluja. Näen että tämä on myös yksi tapa antaa jotain takaisin lajille niistä kaikista hienoista asioista mitä itse olen frisbeegolfista saanut.

Valmennuksessa voidaan keskittyä johonkin yhteen osa-alueeseen pelissä tai katsoa pelaamista laajemmin. Osa-alueita voivat olla mm:

-Putti

-Lähestymiset

-Rystyheitto

-Kämmenheitto

-Erikoisheitot ym.

-Henkinen peli

Heittojen videointi (ja hidastus) on hyvä tapa tarkastella heiton tekniikkaa ja löytää yleisiä virheitä.

YKSILÖVALMENNUS

Aika: 75min

Hinta: 69e

Voi myös ostaa useamman eli sarjavalmennuksen. Hinta on silloin halvempi mitä useamman ostaa. Valmennukseen käytettävää aikaa voidaan myös muokata ja sopia erikoishinta/aika juuri sinun tapaukseesi.

Ota yhteys: henkka@heinolanfrisbeegolfpalvelu.com

RYHMÄVALMENNUS

Joskus on helpompaa tulla porukalla valmennukseen, voidaan sopia valmennuksesta 2-6 henkilön ryhmälle.

Aika: 90min

Hinta: 2 henkilöä 99e

3 henkilöä 119e

4 henkilöä 129e

5 henkilöä 139e

6 henkilöä 149e


Ota yhteys: henkka@heinolanfrisbeegolfpalvelu.com


YRITYKSILLE

FIRMAGOLF: Firmagolf on ohjattu lajitutustuminen ryhmille jotka haluavat tutustua frisbeegolfiin esim. virkistyspäivän muodossa. Tilaisuuden tarkka koostumus voidaan sopia erikseen mutta yleensä siihen kuuluu perehdytys lajiin (pelin tarkoitus, säännöt, perustekniikat, välineet, turvallisuus ym.) ja leikkimielinen kilpailuosio missä parhaat (ja välillä huonoimmatkin) palkitaan! Heinolan Frisbeegolfpalvelu tarjoaa osallistujille tilaisuudessa käytettävät välineet ja tilaisuuden kesto on yleensä 1,5-2 tuntia.

Pyydä tarjous!  henkka@heinolanfrisbeegolfpalvelu.com

 

HUOM: Kaikki valmennukset laskutetaan jälkikäteen Ukko.fi palvelun kautta.